Ensor Towers, onovertroffen wooncomfort aan zee

De veelomvattende en bijzonder kwalitatieve Ensor Towers afwerkingsgraad garandeert u een heerlijk comfortgevoel aan zee. Door de tijdloze vormgeving en het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen gaat de inrichting vele generaties mee. Grote raampartijen in combinatie met brede terrassen garanderen elk appartement een adembenemend uitzicht.

110-slides-143-alt
110-slides-144-alt
110-slides-145-alt

basic_text.jpg
Ontdek de veelomvattende & bijzonder kwalitatieve Versluys afwerkingsgraad.

Voor de standaard afwerking richt Versluys Groep zich op de veeleisende klant die op zoek gaat naar een onovertroffen wooncomfort aan zee.

Tijdloze schoonheid en de garantie op het hoogste kwaliteitslabel in de markt zijn eigen aan elk appartement in de Ensor Towers. Een high-end basisafwerking met massief parket, grootformaat vloeren, luxe sanitair en designkeukens garanderen u een exclusief wooncomfort aan zee.

124-slides-146-alt
124-slides-147-alt
124-slides-148-alt
124-slides-149-alt

basicplus_text.jpg
Basic-plus, een ‘next-level’ afwerking van uw Ensor Tower woonappartement.

Basic+ is een ideale manier om binnen de kwalitatieve basic afwerkingsgraad eigen persoonlijke accenten te leggen.

In dialoog met onze interieurspecialisten kiest u voor bijkomende elementen bovenop de basisuitwerking zoals domotica, airconditioning of maatwerk interieur.

130-slides-150-alt
130-slides-151-alt
130-slides-152-alt

comfort_text.jpg
Comfort Care, barrièrevrij wonen zonder in te boeten op esthetische vormgeving.

Comfort Care is een nieuw en uniek woonconcept dat een passend antwoord biedt op de specifieke wensen voor een barrièrevrij wooncomfort.

Een aangepaste badkamer, bredere deuropeningen, stopcontacten/schakelaars op comfortabele hoogte zijn maar een paar van de vele mogelijkheden.

135-slides-153-alt
135-slides-154-alt
135-slides-155-alt
135-slides-156-alt

personal_text.jpg
In een exclusief ‘Personal’ appartement herkent u de hand van de meester.

De optie Personal biedt u de mogelijkheid om uw specifieke woonvisie te laten realiseren met uitzonderlijke high-end woonconcepten.

Personal staat garant voor een doorgedreven maatwerk interieur en de volledige gepersonaliseerde inrichting van uw exclusief Ensor Towers appartement.

140-slides-157-alt
140-slides-158-alt
De tot de verbeelding sprekende lobby is het ultieme visitekaartje van de iconische Ensor Towers.
Bart Versluys (CEO Versluys Groep)

Deze adembenemede exclusieve inkomhal geniet een hoogstaande afwerkingsgraad. Met een hoogte van bijna 6 meter ontstaat ook een ongeëvenaard gevoel van ruimte en licht. De toegang van deze riante lobby is uitgerust met een state-of-the-art 24/7 veiligheidssysteem dat garant staat voor de privacy en veiligheid van de inwoners en hun gasten.